Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Dr. Web beschikbaar in 3 abonnementsvormen

Doctor Web — de marktleider op de Russische IT security services markt — levert sinds vandaag de Dr.Web anti-virus service in 3 abonnementsvormen uit. Klant van IT bedrijven en service providers kunnen kiezen uit het gewenste beveiligingsniveau volgens hun eisen en hun abonnementen automatisch vernieuwen zolang ze het nodig hebben - zonder enige begrenzing.

Doctor Web is de eerste anti-virus aanbieder die een anti-virus as a service aanbood op de Russische markt en de onbetwiste marktleider. Nu kunnen gebruikers zich abonneren op de volgende security service pakketten: Dr.Web Classic, Dr.Web Standard en Dr.Web Premium.

 

 

 

Indien een abonnee zijn tijd en online veiligheid erg waardeert dan biedt Dr.Web Standard zeker de uitkomst. Het maandelijkse bedrag is slechts 1,50 Euro per maand, excl. BTW. Het pakket voorziet de abonnee van anti-virus bescherming en bespaart tijd in het uitzoeken en verwijderen van spam berichten.

 

 

 


 

 

Indien de abonnee bij gelegenheid wel eens surft en eigenlijk niet websites bezoekt die kwaadwillende inhoud bevatten dan kan Dr.Web Classic haar of zijn systeem beschermen tegen virussen, mail wormen, Trojaanse paarden en spyware voor 1,30 Euro per maand, excl. BTW.

 

 

 

 

 

 

Gebruikers die uitgebreide informatiebeveiliging benodigen vinden het antwoord op hun eisen terug in dit pakket. Naast anti-virus en anti-spam biedt  Dr.Web Premium ook de HTTP monitor en web content controle. Het maandelijkse abonnement is 1.65 Euro, excl. BTW.

Een abonnee kan ook zijn gekozen abonnement wijzigen in zijn persoonlijke omgeving bij de service provider.

Dr. Web Virus Informer

Wat klanten zeggen...

Vanaf het eerste begin zijn wij gebruik gaan maken van de Dr. Web anti-virus service aangezien wij voor het geven van innovatief marketing en sales advies grensoverschrijdend werken en hierdoor vaak onderweg en in hotels nog even moeten surfen en email ophalen vanaf een notebook. Aangezien wij niet wilde investeren in anti-virus software laat staan een server en beheerder hebben wij gekozen om in abonnementsvorm maandelijks de Dr. Web anti-virus dienst af te nemen.

- Ingo van Driel- Protect-it Security

Go to top